CIRCLE OF CHANGE

Funny-Quotes-And-Sayings-508

Sta ik dan, in mijn net iets te kleine Arubaanse keukentje gebakken banaan klaar te maken, omdat we in de veronderstelling waren dat we een zak aardappelpartjes hadden gekocht. Hoe we het levensgrote Chiquita-logo over het hoofd hebben gezien weet ik ook even niet. Het enige wat ik me nu kan bedenken, was ik maar naar de uitleg over ‘The circle of change’ gegaan. Geen idee waar die precies over ging, ook niet of ik hier dan lekker aardappeltjes had staan bakken, maar ik heb zo’n vermoeden dat het me hoe dan ook had voorbereid op een aantal dingen waar ik nu tegenaan loop. Misschien had ik dan geweten in welke taal ik iemand aan moest spreken in de winkel (aangezien er hier drie talen gesproken worden, waardoor je soms halverwege je Engelse conversatie er achterkomt dat de ander ook gewoon Nederlands spreekt), hadden we niet gedacht dat de benzinepomp kapot was omdat je eerst naar binnen moet om te betalen voordat er iemand voor je komt tanken.

We weten spontaan niet meer wat we thuis altijd koken, hoe we onze avonden doorbrachten en zijn we heel even onze doelen uit het oog verloren. Ik wil als een klein kind op de grond gaan liggen krijsen dat ik mijn spullen uit de container wil, maar net als mijn eigen aanpak in dat soort situaties, wordt ik een beetje genegeerd geloof ik. En ik moet echt een auto gaan vinden zodat ik ons nederige stulpje af en toe kan verlaten om even naar de stad te gaan, tegen een andere volwassene die in dezelfde situatie zit te praten of om een ijsje te eten aan het strand. Wist je trouwens dat je hier je autoverzekering in één keer voor een heel jaar betaald? Dus twee auto’s in een maand kopen is een beetje te veel van het goede ;-).

Over een paar weken, al hoop ik eerder, zal dit allemaal overdreven over komen, maar hee dit is hoe het nu is en hier moeten jullie het mee doen haha..

Er was trouwens één iemand die de gebakken banaan wel kon waarderen;

IMG_3576

 

See you soon!

Liefs Marthe

 

 

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.paperbreaks.nl/2017/06/08/circle-of-change/
YOUTUBE
INSTAGRAM

Geef een reactie